Culinaria
Cele mai ieftine
si usor de facut retete.

Despre noiDin dorința de a vă împărtăși câteva dintre experiențele mele în bucătărie am creat acest blog. De fapt, sinceră să fiu, nu a fost ideea mea, meritul este al lui Bogdan George, căruia nu voi conteni să-i mulțumesc prea curând .

 Nu mă consider blogger culinar, nu sunt bucătar, și nici pe departe "Chef" deși pe tunica mea scrie asta.
 Sunt un simplu om care gătește și care vă împărtășește experiențe plăcute sau mai puțin, preparate dovedite a fi un real succes, dar și greșelile  ce se pot face și care transformă un prepaat într-un eșec , căci nu sunt omul care să ascundă eșecurile!

 După cum veți vedea, dacă veți avea curiozitatea să vizitați și pagina mea culinară  ( http://facebook.com/paginaculinaria), fotografiile înfățișează și farfurii mai puțin frumoase ( ca să mă exprim așa), deci nu sunt genul care să ascundă faptul că nu sunt perfectă! Nici nu voi fi vreodată!

 Am avut parte de laude, dar și de injurii, de frustrări ale unor oameni care au considerat de cuviință să le arunce cu ură și dispreț înspre mine! Am ținut piept , și cred că voi continua să o fac, iar de câte ori am fost jos m-am gândit la un alt preparat și m-am ridicat.

 Acest blog nu are un bucătar, dar are un "sous chef", foarte talentat și mereu cu zâmbetul pe buze, în persoana Timeei Elena, fetița mea de patru ani, fără de care ideea blogului nici nu ar fi existat, dar și două persoane care mă insuflețesc să-l insuflețesc, și aceștia sunt bunicii mei, cărora le dedic toată activitatea mea, împreună cu toate gândurile mele de bine.

 În concluzie, semnez, modest

 Flavia!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu